Traduceri

Oferim gratuit traducerea primei pagini

Din ce in ce mai multe schimbari apar in domeniul marketingul si al promovarii online, motiv pentru care este indicat sa ramai mereu in pas cu ultimele tendinte si sa te adaptezi atat acestora, cat si nevoilor clientilor tai. Astfel, in contextul actual, internetul este o varianta solida prin care poti accesa servicii care sa te ajute sa iti duci business-ul la un nivel mult mai inalt, poate chiar international.

Observam pe piata tot mai mult afaceri care au o putere de expansiune incredibila si care, cu instrumentele potrivite, pot atinge un nivel de popularitate foarte ridicat. Din acest motiv, oferim servicii de traducere in engleza, care sa vina in ajutorul clientilor nostri care pot avea nevoie de astfel de continut si care doresc sa incerce o posibila extindere a firmei pe care o detin.

Traduceri

Ce putem face noi:

Daca sunteti in cautarea unui astfel de serviciu, atunci faptul ca ati ajuns la noi pe site nu este deloc intamplator. Venim in sprijinul dumneavoastra cu traduceri adaptate, aplicate si foarte bine scrise, care pot contribui semnificativ la dezvoltarea imediata a companiei.

Este deja bine cunoscut faptul ca indiferent de tipul de produse pe care le pune la dispozitie, fiecare companie are un strategie de promovare si o voce care transmite mesajele catre public, motiv pentru care traducerile trebuie, de asemenea, adaptate nevoilor si cerintelor comunicationale pe care aceasta le presupune. Noi ne putem asigura ca realizam o traducere de calitate si vom face tot posibilul ca mesajul sa fie unul clar, care sa puncteze cu exactitate toate particularitatile firmei.

Traduceri
Traduceri

Continutul de acest fel trebuie adaptat in functie de clientii carora te adresezi si trebuie sa aiba in vedere in acelasi timp si specificul business-ului, in asa fel incat acesta sa nu creeze o bariera intre tine si consumatori, iar noi suntem cei care face acest lucru fara ca strategia ta sa sufere modificari de orice fel din aceasta perspectiva.

Mai mult, avand in vedere multitudinea de segmente de afaceri existente, serviciile de traduceri pe care le punem la dispozitie sunt adaptate unui numar tot mai mare de arii de activitate, astfel incat toti cei care sunt interesati pot apela la noi si pot avea incredere in faptul ca specialistii nostri au o pregatire avansata si pot livra continutul tradus in cel mai scurt timp posibil.

Suntem deschisi la orice fel de provocare si putem sa ne ocupam de diverse tipuri de texte care au nevoie de traducere, indiferent de gradul de dificultate sau de lungimea acestora. Totodata, suntem o echipa eficienta, motiv pentru care vom respecta cu strictete deadline-urile impuse si ne vom plia pe cerintele si criteriile pe care le discutam si le stabilim impreuna de la bun inceput. Pentru traduceri te poti baza pe noi!

Preturi articole

Link building

18 LEI / 300 CUVINTE
25 LEI / 450 CUVINTE
35 LEI / 600 CUVINTE

Continut optimizat

Integrare cuvinte cheie relevante

Potrivit pentru orice business

Respectare deadline-uri

Raport calitate – pret ideal

cel mai popular

Advertoriale

20 LEI / 300 CUVINTE
30 LEI / 450 CUVINTE
40 LEI / 600 CUVINTE

Continut pentru toate nevoile

Optimizare pentru presa

Studiu cuvinte cheie

Meta titluri si meta descrieri

Optional publicare in reteaua DV

Optional publicare in presa

CONTINUT WEBSITE

24 LEI / 300 CUVINTE
35 LEI / 450 CUVINTE
45 LEI / 600 CUVINTe

Studiu cuvinte cheie

Integrare cuvinte cheie relevante

Adaptare pentru orice domeniu

Ideal pentru categorii website

Meta titluri si meta descrieri