Servicii de copywriting

Oferim gratuit primul articol

Suntem constienti de faptul ca poate nu ne putem adapta la cerintele tuturor clientilor, motiv pentru care oferim gratuit un articol test.

Ne facem temele, studiem subiectul, redactam continutul in limba romana sau engleza si il trimitem pentru feedback. La nevoie se pot face adaptarile necesare pana cand textul va ajunge la forma ideala dorita de client.

Serviciile de copywriting

➤ Rolul copywriterilor este acela de a aduce un refresh produselor si serviciilor companiilor pentru a fi cat mai atractive in fata propriilor clienti. Se mai poate spune ca aceasta este arta de a scrie mesaje persuasive intr-o maniera potrivita fiecarei companii.

➤ Totul incepe cu o documentare foarte buna asupra profilului companiei, al domeniului in care activeaza, identificand piata tinta si stabilind canalele potrivite de comunicare. Mai apoi se face research asupra cuvintelor cheie relevante pentru ca textele scrise sa fie bine optimizate si indexate de motoarele de cautare.

Prin copywriting se dau viata celor mai originale si creative idei care stau la baza unei afaceri de succes. In general, in textele concepute pentru a genera vanzari se utilizeaza cu precadere indemnuri de tipul „call to action”. Acest indemn impachetat in forma potrivita pentru fiecare companie, va conduce la realizarea actiunilor clientilor.
Astfel, copywriting-ul ajuta la captarea atentiei publicului tinta, la cresterea notorietatii brand-ului si la cresterea vanzarilor. Mai mult decat atat, acesta ajuta si la mentinerea legaturii cu audienta tinta.

PRETURILE SI LUNGIMEA TEXTELOR SUNT ORIENTATIVE – LA CERERE PUTEM REDACTA ARTICOLE INDIFERENT DE NUMARUL DE CUVINTE

Link building

18 LEI / 300 CUVINTE
25 LEI / 450 CUVINTE
35 LEI / 600 CUVINTE

Continut optimizat

Integrare cuvinte cheie relevante

Potrivit pentru orice business

Respectare deadline-uri

Raport calitate – pret ideal

cel mai popular

Advertoriale

20 LEI / 300 CUVINTE
30 LEI / 450 CUVINTE
40 LEI / 600 CUVINTE

Continut pentru toate nevoile

Optimizare pentru presa

Studiu cuvinte cheie

Meta titluri si meta descrieri

Optional publicare in reteaua DV

Optional publicare in presa

CONTINUT WEBSITE

24 LEI / 300 CUVINTE
35 LEI / 450 CUVINTE
45 LEI / 600 CUVINTE

Studiu cuvinte cheie

Integrare cuvinte cheie relevante

Adaptare pentru orice domeniu

Ideal pentru categorii website

Meta titluri si meta descrieri