Inbound marketing

Oferim gratuit primul articol

Marketingul online este un domeniu care de la o zi la alta poate aduce o multime de lucruri noi, care sa vina cat mai mult in avantajul antreprenorilor. Ei bine, cu aceasta ocazie, apar mereu necesitati noi si dorinte, care trebuie sa fie satisfacute, atat din perspectiva clientilor, cat si din punctul de vedere al motoarelor de cautare.

Astfel una dintre variantele cele mai bune prin care poti creste o afacere in mediul online este cu siguranta metoda inbound marketing, care este optiune moderna prin care posibilii potentiali clienti sunt determinati sa „calce pragul” afacerilor online. Mai precis, aceasta presupune crearea unui continut care sa aiba un nivel foarte inalt de calitate si ca sa fie direct adaptat nevoilor si dorintelor publicului. Aceasta poate fi considerata o modalitate „umana” de interactionare intre business si clienti, care creeaza o conexiune si care urmareste desigur, cresterea vanzarilor.


Inbound marketing poate fi aplicat in trei moduri:

  • Atrage: cu ajutorul acestei metode vom reusi sa atragem persoanele potrivite, care sunt interesate de produsele si serviciile oferite, doar cu ajutorul unui continut valoros care te pozitioneaza ca fiind un pion de incredere cu care oamenii urmeaza  sa interactioneze.
  • Implica-te: nu este suficient sa ii atragi pe oameni prin continut frumos, acesta trebuie sa fie si folositor. Le poti arata oamenilor perspective si solutii care se aliniaza cu dorintele si obiectivele lor, astfel incat acest lucru va creste sansele ca ei sa cumpere de la brand-ul tau.
  • Delectare: un aspect foarte important este felul in care le oferim oamenilor ajutor si asistenta pentru a gasi cu succes ceea ce cauta. Cu totii stim ca fiecare dintre noi, este ghidat de cateva elemente simple atunci cand cumpara ceva: timp scurt, cautare rapida si pret favorabil.

Servicii de inbound marketing

✒ Genereaza lead-uri relevante: cu ajutorul lor vei reusi sa ii convingi pe oameni sa intre pe site-ul tau si sa urmareasca activitatea. Este ideal ca acestea sa fie cat mai specifice in asa fel incat sa ofere informatii cat mai bune;

✒ Imbunatateste pozitia brand-ului: in mod clar prin aceasta varianta vei avea ocazia sa te bucuri de o recunoastere mai mare a companiei tale in randul oamenilor si a clientilor in general;

✒ Invita vizitatorii spre site-ul tau: cel mai mare avantaj al acestei metode este faptul ca vei reusi sa atragi mai multi oameni catre produsele pe care tu le pui la dispozitie;

Pentru ca aceasta varianta de crestere a site-ul sa dea roade, una dintre variantele cele mai bune este sa apelezi la niste profesionisti pentru a o face pentru tine. Astfel, noi suntem solutia care te va scapa de griji si te va ajuta sa te faci cunoscut in cel mai scurt timp.

Preturi articole

Link building

18 LEI / 300 CUVINTE
25 LEI / 450 CUVINTE
35 LEI / 600 CUVINTE

Continut optimizat

Integrare cuvinte cheie relevante

Potrivit pentru orice business

Respectare deadline-uri

Raport calitate – pret ideal

cel mai popular

Advertoriale

20 LEI / 300 CUVINTE
30 LEI / 450 CUVINTE
40 LEI / 600 CUVINTE

Continut pentru toate nevoile

Optimizare pentru presa

Studiu cuvinte cheie

Meta titluri si meta descrieri

Optional publicare in reteaua DV

Optional publicare in presa

CONTINUT WEBSITE

24 LEI / 300 CUVINTE
35 LEI / 450 CUVINTE
45 LEI / 600 CUVINTE

Studiu cuvinte cheie

Integrare cuvinte cheie relevante

Adaptare pentru orice domeniu

Ideal pentru categorii website

Meta titluri si meta descrieri