Data entry

Oferim gratuit primele 5 inscrieri

Inceputurile nu sunt niciodata usoare, mai ales daca vorbim din perspectiva unui nou business. Atunci cand pasim pe un asemenea teritoriu, trebuie sa fim pregatiti pentru diverse aspecte precum inscrierea produselor intr-un site, care poate fi un proces destul de complex care s-ar putea sa iti dea batai de cap. Exista unele lucruri pe care este mai bine sa le lasi pe mana profesionistilor, iar in acest caz, noi putem fi solutia pe care tu o cauti.

Data fiind experienta pe care am acumulat de-a lungul timpului, putem spune ca suntem pregatiti pentru orice fel de domeniu, ceea ce este un avantaj pentru toti clientii pe care ii avem.

Ce putem face noi:

Ne putem adapta clientilor si domeniilor in care acestia activeaza, astfel incat fie ca vorbim de adaugare de produse in magazine online, de pachete de vacanta pentru agentii de turism sau de diferite alte produse si servicii, intotdeauna cautam sa ne ridicam la nivelul asteptarilor;

Suntem receptivi si vom invata rapid sa folosind tool-urile pe care clientii ni le pun la dispozitie pentru data entry;

Ne putem ocupa si de editarea de produse indiferent de aria din care acestea fac parte;

Putem publica si articole in diverse sisteme, in functie de nevoi;

Ne pricepem la editarea de documente si nu numai;

Lucram cat se poate de eficient, motiv pentru care nu vom depasi niciodata un deadline;

Preturile sunt accesibile.

De cele mai multe ori in momentul in care decizi sa deschizi o astfel de afacere ultimul lucru la care iti sta gandul este la introducerea celor cateva sute sau mii de produse pe site. Astfel, pentru a usura procesul, tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la serviciile noaste. De-a lungul anilor am lucrat cu o multime de business-uri carora le-am dat o mana de ajutor in incercarea de a-si construi imperiul si am avut succesul pe care l-am dorit.

Data entry necesita foarte multa rabdare din partea celui care se ocupa de asta, iar noi avem suficienta pentru a ne asigura ca facem treaba buna. Mai mult, suntem de parere ca ceea ce conteaza cu adevarat este comunicarea, iar noi vom incerca mereu sa va transmitem ce facem, insa odata ce ne-ati inmanat task-ul va putem asigura ca ne-am pus pe treaba si in cel mai scurt timp il vom indeplini cu usurinta.

Stim deja cat de greu este pentru unii sa lase munca lor in mainile altcuiva, insa va asiguram ca puteti avea incredere in faptul ca echipa noastra este solutia pe care o cautati din toate punctele de vedere. Daca ne veti alege nu veti regreta nici un secunda!

Preturi articole

Link building

18 LEI / 300 CUVINTE
25 LEI / 450 CUVINTE
35 LEI / 600 CUVINTE

Continut optimizat

Integrare cuvinte cheie relevante

Potrivit pentru orice business

Respectare deadline-uri

Raport calitate – pret ideal

cel mai popular

Advertoriale

20 LEI / 300 CUVINTE
30 LEI / 450 CUVINTE
40 LEI / 600 CUVINTE

Continut pentru toate nevoile

Optimizare pentru presa

Studiu cuvinte cheie

Meta titluri si meta descrieri

Optional publicare in reteaua DV

Optional publicare in presa

CONTINUT WEBSITE

24 LEI / 300 CUVINTE
35 LEI / 450 CUVINTE
45 LEI / 600 CUVINTe

Studiu cuvinte cheie

Integrare cuvinte cheie relevante

Adaptare pentru orice domeniu

Ideal pentru categorii website

Meta titluri si meta descrieri