Creare continut site

Oferim gratuit primul articol

Daca pana acum majoritatea brand-urilor se concentrau pe interactiunea lor cu clientii in format fizic, evolutia internetului a adus cu ea o intreaga paradigma cu totul si cu totul noua din punct de vedere al promovarii si al marketingului. Astfel, a aparut usor-usor aceasta necesitate a prezentei unui brand in mediul online, iar daca te intrebi de ce, raspunsul este chiar in numarul de utilizatori ai internetului.

De-a lungul timpului, acesta a crescut semnificativ si odata cu el si posibilitatea de a ajunge la cat mai multe persoane in acelasi timp.

Retelele de socializare si internetul sunt cu siguranta o binecuvantare pentru business-uri, in special daca acestea stiu cum sa se foloseasca de ele in scopul evolutiei. Desigur, exista si cateva rigori pe care trebuie sa le stii pentru ca site-ul tau sa fie recunoscut de motoarele de cautare ca fiind unul care merita sa se afle printre primele listate in Google.

Continutul site-ului este cu siguranta unul dintre cele mai importante elemente cand vine vorba de o indexare cat mai buna, astfel ca noi punem la dispozitie si servicii de creare a continutului pentru site, indiferent de felul acestuia.

Experienta pe care o avem este suficienta pentru a ne ajuta sa depistam care este tipul de continut de care site-ul tau are nevoie pentru a ajunge la nivelul la care vrei sa il aduci.

Servicii de creare continut pentru site

✒ Putem analiza site-ul tau si putem veni cu o serie de propuneri in ceea ce priveste tipul de texte pe care ar trebui sa il prezinti;

✒ Putem adapta textul in asa fel incat toate informatiile pe care clientii le gasesc acolo sa fie de o calitate exceptionala;

✒ Realizam o documentare plina de detalii pentru a determina directia in care trebuie sa mearga continutul;

✒ Vom adapta textul la registrul de comunicare pe care ar trebui sa il aiba firma ta;

✒ Putem identifica publicul tinta, in asa fel incat tot ceea ce se gaseste pe site-ul tau in materie de continut sa fie aplicabil pe nevoile acestuia.

Continutul pe care il pui la dispozitie clientilor tau este important din mai multe puncte de vedere. In prima faza, acesta este instrumentul prin care ii atragi si convingi pe clienti sa achizitioneze produsele pe care tu le pui la dispozitie. 

Pe de alta parte, cea de-a doua directie in care actioneaza este cel referitoare la influentarea motoarelor de cautarea in favoarea ta. Cu alte cuvinte, cu cat ceea ce se gaseste la tine pe site este mai bun din punct de vedere al calitatii, cu atat mai mult succes va avea afacerea ta. Totul tine de felul in care te raportezi la avantajele pe care ti le ofera Google si la celelalte retele de socializare.
 

Preturi articole

Link building

18 LEI / 300 CUVINTE
25 LEI / 450 CUVINTE
35 LEI / 600 CUVINTE

Continut optimizat

Integrare cuvinte cheie relevante

Potrivit pentru orice business

Respectare deadline-uri

Raport calitate – pret ideal

cel mai popular

Advertoriale

20 LEI / 300 CUVINTE
30 LEI / 450 CUVINTE
40 LEI / 600 CUVINTE

Continut pentru toate nevoile

Optimizare pentru presa

Studiu cuvinte cheie

Meta titluri si meta descrieri

Optional publicare in reteaua DV

Optional publicare in presa

CONTINUT WEBSITE

24 LEI / 300 CUVINTE
35 LEI / 450 CUVINTE
45 LEI / 600 CUVINTE

Studiu cuvinte cheie

Integrare cuvinte cheie relevante

Adaptare pentru orice domeniu

Ideal pentru categorii website

Meta titluri si meta descrieri