Creare continut magazin online

Oferim gratuit primul articol

Daca te afli la inceput de drum si abia ai deschis o afacere care poate parea profitabila, atunci ai ajuns unde trebuie. Ai descoperit o nisa care nu a fost inca exploatata in Romania si crezi ca este totusi necesara? Iti doresti sa pui bazele unui business usor de administrat si care sa se dovedeasca a fi de succes?


Ei bine, daca raspunsul la aceste intrebari este da, atunci una dintre cele mai bune variante pentru tine este deschiderea unui magazin online, care iti va oferi posibilitatea de a-ti face cunoscute toate produsele in randul celor interesati. In schimb, nici acesta nu este un simplu instrument, ci trebuie tratat cu foarte mare atentie, in asa fel incat sa fie cat se poate de practic si usor de utilizat pentru clienti. Cererea pentru astfel de site-uri a crescut, motiv pentru care este clar ca ceea ce va face diferenta intre tine si cei cu care concurezi este la nivelul detaliilor.

Un magazin online atragator din toate punctele de vedere este ceea ce ai nevoie pentru a te bucura de cat mai multe persoane care sa fie atrase de ceea ce vinzi si, desigur care sa cumpere produsele tale. Astfel, pentru a ajunge in acest stadiu trebuie sa te concentrezi in primul rand pe continutul pe care il prezinti pe acest magazin.

Desi ai fi tentat sa crezi ca oamenii se concentreaza mai mult pe produs decat pe orice altceva, continutul este vital din mai multe perspective:

  • Este cel care atragecatre un site care arata bine si care ofera o multitudine de informatii despre brand sau despre produse si va fi mult mai apreciat decat unul care nu ofera atat de multe detalii si care din punct de vedere estetic nu arata foarte bine.
  • Cu ajutorul lui poti urca in top-ul Google – continutul este cel care te poate ajuta sa ajungi printre primele variante listate de motoarele de cautare, astfel incat, implicit, te va ajuta sa cresti in popularitate si te va sustine in a deveni cunoscut.

Astfel, pentru o ascensiune tot mai mare este ideal sa ai in vedere o firma cu care sa lucrezi la continutul de pe magazinul tau online, iar nou suntem cea mai buna solutie in acest sens. 

Continut pentru magazine online

Ne vom asigura ca toate ideile tale vor prinde viata exact in forma in care ai dorit tu ca acest lucru sa se intample;

Putem redacta texte atat pentru blog, cat si texte descriptive pentru produsele sau serviciile pe care le pui la dispozitie;

Ne putem adapta registrul de comunicare la publicul tinta pe care il urmaresti;

Ne dorim ca tu sa atingi succesul si stim ca impreuna cu tine vom evolua si noi.

Preturi articole

Link building

18 LEI / 300 CUVINTE
25 LEI / 450 CUVINTE
35 LEI / 600 CUVINTE

Continut optimizat

Integrare cuvinte cheie relevante

Potrivit pentru orice business

Respectare deadline-uri

Raport calitate – pret ideal

cel mai popular

Advertoriale

20 LEI / 300 CUVINTE
30 LEI / 450 CUVINTE
40 LEI / 600 CUVINTE

Continut pentru toate nevoile

Optimizare pentru presa

Studiu cuvinte cheie

Meta titluri si meta descrieri

Optional publicare in reteaua DV

Optional publicare in presa

CONTINUT WEBSITE

24 LEI / 300 CUVINTE
35 LEI / 450 CUVINTE
45 LEI / 600 CUVINTe

Studiu cuvinte cheie

Integrare cuvinte cheie relevante

Adaptare pentru orice domeniu

Ideal pentru categorii website

Meta titluri si meta descrieri