Content Writing

Oferim gratuit primul articol

Exista foarte multe business-uri care au nevoie de un continut cat mai complex, care sa reuseasca sa le ofere clientilor cat mai multe detalii despre brand si despre ceea ce face acesta.

De-a lungul timpului ne-am dat seama ca de la un client la altul apar alte tipuri de nevoi, iar acest lucru implica alte strategii de abordare a subiectelor. Astfel, ne-am dorit sa putem sa ne adaptam pe tot ceea ce inseamna diverse tipuri de texte, in asa fel incat sa fim siguri ca fiecare client poate avea prin intermediul nostru acces la cele mai bune servicii.

Echipa noastra pune la dispozitie si servicii de content writing, care sa se potriveasca pe specificul acelor companii care au nevoie de un alt tip de continut, mai complex, mai puternic si care sa evidentieze mai bine motivele pentru care oamenii ar trebui sa aleaga aceste servicii. In aceasta calitate reusim sa influenta foarte mult succesul brand-ului si sa il ducem la un nivel foarte inalt de performanta.

✎ Imbunatatim clasamentul in motoarele de cautare

Asa cum stim deja, in momentul in care fiecare dintre noi este interesat de un anumit serviciu sau de un anumit produs va cauta dupa anumite cuvinte cheie. Ei bine, intuitiv vom incerca sa cucerim primele pozitii pe care Google le listeaza.

De aceea este ideal ca pagina dumneavoastra sa se afle printre acestea, iar acest lucru nu se poate face decat printr-un continut original, de cea mai buna calitate. Serviciile de content writing sunt cele care vor reusi sa te ridice foarte mult in top prin utilizarea unor expresii si prin texte care sa fie cat de poate de bune.

✎ Imbunatatim autoritatea si increderea

Desi am fi tentati sa credem ca rolul content writing-ului este doar redactarea a cateva paragrafe care sa includa niste cuvinte cheie, acest lucru nu este deloc adevarat. Acesta trebuie sa urmareasca o serie de reguli clare si cativa pasi pentru ca textul sa atinga un nivel de calitate foarte ridicat. Unul dintre cei mai importanti pasi este documentarea ce sta la baza unui articol bine realizat.

De-a lungul timpului am observat faptul ca un text foarte bine optimizat este mai eficient atunci cand dorim sa crestem autoritatea site-ului astfel incat acesta sa fie cat mai bine privit “in ochii” motoarelor de cautare.

✎ Imbunatatim recunoasterea brand-ului pe termen lung

Pentru a reusi sa ajungeti la cat mai multi clienti poate fi necesar ca brand-ul pe care il detineti sa fie unul de succes si sa prezinte incredere, ceea ce presupune ca este esential ca orice tip de continut sa fie impachetat in asa fel incat sa se adreseze publicului tinta.

Preturi articole

Link building

18 LEI / 300 CUVINTE
25 LEI / 450 CUVINTE
35 LEI / 600 CUVINTE

Continut optimizat

Integrare cuvinte cheie relevante

Potrivit pentru orice business

Respectare deadline-uri

Raport calitate – pret ideal

cel mai popular

Advertoriale

20 LEI / 300 CUVINTE
30 LEI / 450 CUVINTE
40 LEI / 600 CUVINTE

Continut pentru toate nevoile

Optimizare pentru presa

Studiu cuvinte cheie

Meta titluri si meta descrieri

Optional publicare in reteaua DV

Optional publicare in presa

CONTINUT WEBSITE

24 LEI / 300 CUVINTE
35 LEI / 450 CUVINTE
45 LEI / 600 CUVINTE

Studiu cuvinte cheie

Integrare cuvinte cheie relevante

Adaptare pentru orice domeniu

Ideal pentru categorii website

Meta titluri si meta descrieri